För den som vill ha roligt

Suunniteltu hauskanpitoonjopo är en förkortning av de finska orden ”jokaisen polkupyörä”: en cykel för alla. I dagens läge är jopo den mest sålda cykeln i Finland, och den blir allt populärare. Orsakerna är många, men till de viktigaste hör dess fräcka och universella design, som får vem som helst att le.

Finländskt hantverk

made_in_finlandjopo-cyklarna tillverkas i Finland, i Helkamas fabrik i Hangö. Ryggraden i cykeln, som till största delen monteras för hand, är en svetsad stålram som är ytterst slitstark. Cyklarnas funktion och stiligt utseende garanteras av många fina detaljer.

Alltsedan 1965

jopon_runkoHelkama lanserade sin jopo år 1965. Denna coola ”allas cykel” blev snabbt en stående favorit i Finland. I dag finns den i hela Norden och dessutom i allt fler centraleuropeiska länder, där den är känd som den unika finländaren.

Vilken är din favoritfärg?

jopon_runkoOm jopo ska beskrivas med ett enda ord är det färggrann. Den ursprungliga paletten har utvidgats under årens lopp, och varje år introduceras nya jopo-färger. Den glada framtoningen fås genom pulvermålning, en teknik som är hållbar och miljövänlig.

Mest sålda cykelmodellen

jopon_runkojopo lämpar sig lika bra för unga och gamla, kvinnor och män. Vid sidan av basmodellen med 24″ däck har också syskonmodeller i olika storlekar lanserats, och denna Nordens mest omtyckta cykel har redan sålts i över 350 000 exemplar!

Helkama Velox Sandövägen 22, 10960 Hangö, Finland tel: +358 19 28 061